Arbeta på ett kontorshotell i Stockholm

15 februari 2022 lily_hansen

editorial

Du har precis startat din nya karriär som frilansande skribent. Du behöver bara någonstans där du kan vara. Att sitta hemma och arbeta har definitivt sina fördelar. Du kan gå i pyjamas hela dagen lång om du vill det och du har jämt kylskåpet och kaffebryggaren nära till hands. Visserligen älskar du att kunna arbeta från var du än önskar, men att sitta hemma hela tiden blir ganska trist i längden. 

Du bestämmer dig för att du behöver en annan plats utöver hemmakontoret att sitta och arbeta på. Dina uppdrag utförs endast från din dator, så egentligen behöver du ju bara ta med dig den och åka och sätta dig var du än önskar. 

Du hittar ett kontorshotell i Stockholm där du kan hyra in dig. Flertalet frilansare i olika typer av branscher och andra företag sitter också i samma byggnad. Där är det precis som ett kontor, bara det att alla kontor arbetar med olika saker. 

 

kontorshotell

 

Tillgång till det mesta på ett kontorshotell

Det finns tillgång till det mesta man behöver under en arbetsdag på kontorshotellet. Ett gemensamt kök med alla bekvämligheter finns, samt mötesrum och konferenslokaler för när man behöver ha möten.

Du kommer att vara på kontorshotellet minst tre dagar i veckan i alla fall. Du har ju möjligheten att välja att stanna hemma en dag om du vill det eller om barnen blir sjuka. Du kan med andra ord både jobba och vabba på samma gång. 

Det finns flera kontorshotell runt om i landet, bland annat https://kontorshotellsgruppen.se/ för att ge ett exempel. Det är fantastiskt att möjligheten finns för de företag som inte är så stora eller för den frilansande skribenten precis som du. 

På många kontorshotell har man även möjlighet att ta med sig husdjur om det inte är möjligt att lämna dessa under sin arbetsdag. 

Fler nyheter

02 november 2023

Vad är en strategi