Det kan löna sig med designgolv

09 juni 2022 jonas_olsson

editorial

Ett billigt, fult golv kan dra ned värdet på vilket fastighetsobjekt som helst. När du kliver in i en bostad är det underbart för ögat att vila på ett vackert designgolv. Må det så vara i trä, sten eller en mönstrad parkett. Ett golv kan vi med rätta ha förväntningar på. Det ska vara slitstarkt, lätt att lägga, och inte att förglömma – vackert! 

När din nybyggnation börjar dra iväg kan det vara lätt att vilja hålla interiören billig. Det här är ett klassiskt sätt att sänka värdet på bostaden. När köparen kliver in i din bostad är det inte husets stomme eller grund som hen köper. Det är läget, känslan och just precis – golvet.

 

Välj ett golv som du gillar

I livet möter vi många val och det kan vara lätt att tänka att du måste välja rätt. Riktigt så är det inte, så tillåt dig själv att slappna av. Att välja kvalitet och se interiören i ditt hus ur ett långsiktigt perspektiv är både smart och lönar sig i längden. Det betyder inte att du ska välja en klassisk ekparkett om det du går igång på är en fiskbensparkett med modern twist. När du väljer ett designgolv kan du lyfta hela din bostad till nya höjder.

 

designgolv

 

Ett smakfullt kontor

För den som ska inreda ett kontor, eller varför inte en butik, kan det passa att välja ett designgolv. Du får det där lilla extra som får kunden att haja till när hen kliver in på ert kontor eller i er butikslokal.

Det kan också vara ett sätt att framhäva era produkter. Många är de timmar som tillbringas på arbetet och därför är trivseln så otroligt viktig. Alla människor trivs i en smakfull miljö och att lägga ett riktigt snyggt designgolv kan vara nyckeln till att både personal och kunder ska trivas hos er!

Fler nyheter