Finns det behov av betonghåltagning i Stockholm?

20 juli 2021 jonas_olsson

Hål. Det är någonting man kan förknippa med allt, ifrån rymden där det finns svarta hål, till tandläkaren där det finns hemska hål. Behövs hål? Det enkla svaret är ja, hål fyller många funktioner. Slukhål uppstår ibland spontant och det undanbedes allt som oftast, men ibland kan det vara bra med planerade hål, där finns det experter på området som är att föredra framför drullen som sätter slagborren rakt ner i vattenledningen.

Är du en privatperson eller ett företag i Stockholmsregionen med behov av kontrollerade hål, stora som små? Då finns det hjälp att få. Ett företag som sysslar med betonghåltagning, väggsågning, vajersågning, golvsågning och inte minst kärnborrning finns då i närheten. Roslagens Håltagning AB är ett så kallat komplett håltagningsföretag som tar sig igenom såväl tegel och betong som granit. Grymma på alla slags hål helt enkelt.

 

 

Vad är betonghåltagning?

Det kan innebära att man antingen sågar eller borrar hål i materialet betong. Men det behöver inte stanna vid vanlig betong utan det går också att göra hål i armerad betong och andra svårare och hårdare material.

De som är i behov av håltagning i den typen av material kan vara alltifrån privatpersoner till olika företag, inom till exempel bygg och fastighet. Där finns många ställen som behöver öppnas upp, inte minst för att få dörrar och fönster på plats. Men en ny bostad behöver mer än en in- och utgång. Vattenledningar och elledningar är också sådant som ska installeras och då behövs det öppnas upp även för dessa ändamål.

Sedan finns det mindre hål som också är av vikt. Det kan röra sig om borrning i ventiler eller betongräcken.

Hålen som behövs i vårt moderna samhälle är många och ibland har de sin plats i hårda material som endast proffs kan ta sig igenom. Låt dem göra det, för allas skull.

Fler nyheter