Gasoltuber för alla ändamål

21 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

PrimaGaz är ett företag som leverar BioGasol till konsumenter och företag i hela landet och tack vare sin del en koncernen SHL så har man tillgång till den absolut bästa kunskapen och produkterna på marknaden. När man som kund köper sin gasol från PrimaGaz så är man med och stödjer produktionen av BioGasol som är tillverkad av 100% hållbar biomassa vilket gör att den är CO2-neutral.

Det betyder att man är med och kämpar för miljön vilket verkligen är något som alla borde göra i dagens samhälle. Vi står inför en hård prövning där alla bör dra sitt strå till stacken för att vårt kära jordklot ska överleva och BioGasol från PrimaGaz är ett sätt att hjälpa till.

Gediget produktutbud för privat och företag.

PrimaGaz är en del av en större koncern som levererar miljövänliga LPG-lösningar till hela världen. LPG är ett alternativ till elektriska och oljedrivna lösningar som är billigare och renare. Företaget levererar lösningar till 28 länder i fyra kontinenter och man har genom åren samlat på sig mer än 30 miljoner kunder vilket är imponerande.

Produktutbudet är som väntat väldigt brett och här finner man gasolflaskor till grillen, uteplatsvärmare, trädgårdsarbete och alla möjliga projekt. På företagssidan så kan man leverera produkter till de allra flesta branscher med behov som till till exempel byggbranschen, industrin, jordbruk och detaljhandeln med flera. För att ta del av alla produkter bör man kolla in hemsidan, se mer här

gasoltub, gasoltuber, gasolflaska

PrimaGaz ser hela branschen som en möjlighet och att man har ett ansvar för att göra världen bättre med sin miljövänliga BioGasol. Trots att man är ett internationellt stort företag så har man alltid det lokala i fokus. Målet är att dramatiskt minska jorden koldioxidutsläpp och skapa renare luft. Oavsett om man är ett företag eller en privatperson så har PrimaGaz produkterna och lösningarna för alla ändamål. 

Fler nyheter

08 januari 2024

Vad är handel