Maskiner för återvinningsindustrin

05 juli 2022 Jenny Olsson

editorial

JNC Teknik är en ledande återförsäljare av högkvalitativa produkter och maskiner till branscher inom återvinningsinndustrin. Man kan erbjuda ett brett utbud av produkter av toppklass då men endast samarbetar med de allra mest kända och ledande varumärkena i Europa. Det danska företaget JNC Teknik har agentur i hela Skandinavien och genom åren har företaget skapat massor av fina samarbeten med företag i branschen.

Välkända varumärken i JNC Tekniks utbud.

Som sagt, det handlar om toppklass i sortimentet av maskiner och övriga produkter och det är tack vare de välkända varumärkena man säljer. Några av dessa är Wagner, Fravizel, Kyoto, MG Recycling, A-Ward, Vortex och många fler. Företaget har en imponerande bredd i sitt utbud om man riktar sig till branscher inom  återvinning som bulkhantering, skrothandlare, sopsortering, återvinning och skrotning av fordon. Besök gärna https://www.jnc-teknik.dk/sv för mer information om alla produkter som JNC Teknik erbjuder.

Återvinningsindustrierna

Utbudet är som sagt gediget och det finns verkligen maskiner och produkter för de allra flesta inom återvinningsindustrin. Några av de produkter som finns att köpa är stålkvastar, dimmkanoner, sopsortering, shear baler, förstörare, container lutningssytem, sortering och mycket mer. JNC Teknik har lång erfarenhet och väldigt stor kompetens inom återvinning och man hjälper dagligen företag över hela Skandinavien att finna rätt maskiner till sin verksamhet.

Idag är kraven på företag inom återvinningsindustrin väldigt stor då det har kommit nya och hårdare lagar och regler som måste följas. Samhället i stort har blivit mycket mer miljövänligt och hållbarhet är något som väldigt många företag tar på stort allvar. Det kan därför vara en mycket bra idé att gå igenom sina maskiner för att se vilka som verkligen håller måttet och vilka som måste bytas ut. Att köpa en ny maskin kommer garanterat ge en positiv effekt på verksamheten då de är mycket mer tidseffektiva och den ständiga optimeringen är hemligheten, nya maskiner uppfyller naturligtvis även alla krav som finns idag. 

 

Fler nyheter