Neonskyltar skapar retrokänsla i Malmö

18 januari 2022 patrick_pettersson

editorial

Neonskyltar har använts sedan början på 1900-talet. Nuförtiden är LED-skyltar och andra skyltar vanligare. Men vissa som vill skapa en retrokänsla väljer fortfarande neonskyltar. De är snygga, syns tydligt och drar därför uppmärksamheten till sig. Det är just precis vad man vill åstadkomma med en skylt. 

Neonskyltar görs för hand och kräver därför stor yrkesskicklighet. Neonet i sig är en ädelgas som börjar lysa när man leder ström igenom den. Man kan därför säga att neon är en konstform som ger stor kreativ frihet. Din skylt kan alltså bli just så som du önskar den. 

Neonskyltar på 2000-talet

Du som väljer att montera en neonskylt på 2000-talet väljer en skylt som kommer att sticka ut. Neon är idag relativt ovanligt, men samtidigt går det att göra riktigt snygga skyltar som passar just er stil. De är dessutom riktigt hållbara, så varför inte göra en investering och köpa en snygg neonskylt? 

Malmö är en modern stad där de flesta väljer LED-ljus och tråkiga, klassiska skyltar. Med din personaliserade neonskylt kommer blickarna att dras mot din butik eller restaurang. Det är ett bra sätt att bli uppmärksammad och locka kunder. Se dock noggrant till att skylten passar er estetik så att kunderna har rätt förväntningar när de kommer in. 

 

image

 

Neonskyltar inom- och utomhus

Neonskyltar i Malmö passar både inom- och utomhus. Inomhus kan de visa var kunderna kan hitta olika saker, men också fungera som dekorationer. Utomhus kan de också passa som dekoration, men även visa företagsloggan eller företagsnamnet. 

Nuförtiden är neonskyltar vanligare inomhus, men nytillverkade neonskyltar kan se riktigt moderna och snygga ut även utomhus eller i skyltfönstret. Ett mysigt café med en kaffekopp i skyltfönstret till exempel, eller ett bageri med en baguette. En sushirestaurang med en sushibit i klara färger eller en butik som visar senaste erbjudandet. Hoppa på trenden du med och välj en neonskylt!

Fler nyheter