Nya lagervagnar som underlättar arbetet

15 november 2021 patrick_pettersson

editorial

En ny lagervagn är det perfekta redskapet i både livsmedelsbutiker, sjukvården, tvätteri, bygghandeln och mycket mer. Den gör arbetet lättare då man slipper tunga lyft och extra spring. I stället kan man exempelvis lasta lagervagnen med produkter och enkelt rulla den mellan hyllor för att fylla på varor, etc. Det gör att arbetet rullar på smidigare och går lättare, vilket i sin tur gör att man tar tillvara på tiden bättre och får mer gjort. 

En bra lagervagn är också viktigt för att inte slita på de anställda och för att slippa arbetsskador med tunga lyft. Men för det behövs det en ny och stabil lagervagn i rätt arbetshöjd, och som har rejäla gummiförsedda hjul som rullar bra. Lagervagnens hjul måste också vara balanserade och får inte dra åt något håll eftersom den då blir svår att köra. En lagervagn som är svårmanövrerad sliter på armar och axlar då man kör den. Därför kan det vara bra att köpa en ny lagervagn i stället för att handla begagnat.

 

image

 

Ibland kan man få ett bättre pris då man köper många lagervagnar

Det finns företag som är specialiserade på olika typer av nya arbetsvagnar som lagervagnar, byggvagnar, glasvagnar, listvagnar etc. De kan hjälpa till att hitta den lagervagn som passar verksamheten bäst. Nya lagervagnar finns i olika storlekar för att passa den verksamhet man bedriver. Men ska man investera i en ny lagervagn lönar det sig att satsa på kvalitet då en sådan håller länge och klarar tung last utan att gå sönder.

För den som vill köpa lagervagnar kan det vara bra att jämföra priser mellan olika företag som säljer olika typer av arbetsvagnar. Köper man in en större mängd av nya lagervagnar kan man ibland också få ett bättre pris. Tänk också på att jämföra villkor och fråga även om det ingår någon garanti.

Fler nyheter